Over ons – Wizzels

Over ons


Wizzels.nl is de website voor artikelen van Nederlandse leveranciers en/of eerlijke en duurzame producten. Wij bieden deze exclusieve artikelen rechtstreeks aan voor de consument. Doordat wij direct contact hebben met de fabrikant kunnen wij de artikelen zelf controleren op kwaliteit. Hierdoor bent u, bij uw aankoop, verzekerd van een goed product. 

Kwaliteit en service staan bij ons voorop! 

Op dit moment bieden wij ook een aantal van onze producten aan in de Conceptstore 'Twee Ons Geluk' in Puttershoek. Deze Conceptstore is uniek in de Hoeksche Waard en ligt tussen Rotterdam en Dordrecht in. Op de website bestelde producten kunnen indien gewenst in de Conceptstore afgehaald of geretourneerd worden.

Wizzels is een jong bedrijf wat continu op zoek is naar nieuwe producten. Wij richten ons hierbij voornamelijk op in Nederland gemaakte producten. Buiten dat de kwaliteit van Nederlandse producten vaak hoog is, stimuleren we hiermee de Nederlandse economie.

Focus op duurzame producten! 

Wij vinden het belangrijk dat producten eerlijk en/of duurzaam zijn. Onze collectie zal dan ook alleen uitgebreid worden met producten die hieraan voldoen. Dit betekent dat u altijd verzekerd bent van een verantwoorde aankoop.

Abonneer op onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van onze nieuwe producten. Voor meer informatie, neem contact op met onze uitstekend beoordeelde klantenservice via 06-51950903 of mail naar info@wizzels.nl.